1529540620

Tannlegevakt Helg

​Hvis du har et akutt tannproblem, er det lurt å komme deg til tannlegen så fort som mulig. Årvoll Tannhelse tilbyr tannlegevakt i helg, på kveldstid eller i helligdager.

På tide med en tur til tannlegen?

Hos oss kan du bestille tannlegetime på kort varsel.

Det kan være mange grunner til at man får behov for en tannlegetime på dagen. Dette kan være om du plutselig får sterke smerter i tennene, eller om du brekker en del av tannen i en ulykke.

Det er ikke alltid så lett å vurdere om man bør kontakte en tannlegevakt i helg eller vente og se om problemet går over. Vi anbefaler deg å kontakte oss med en gang ulykken er ute.

Da får du en time så fort som mulig, og slipper å bruke flere dager på å bekymre deg over tannproblemene. ​

​Lange og fleksible åpningstider

Mange offentlige tannklinikker har korte åpningstider som gjør at du må vente lenge for å få hjelp. Årvoll Tannhelse ønsker at du skal få hjelp fort, slik at du opprettholder en god tannhelse.

Hos oss kan du få akutt hjelp av en tannlegevakt i helg, på kveldstid eller i helligdager. I hverdagene har vi åpent fra kl. 08-18, og fra kl. 18-22 etter avtale.

Vi vet at det er mange som har tannlegeskrekk, og at de færreste gleder seg til å dra til tannlegen. Men ofte er det største skrittet faktisk å bestille tannlegetimen. 

Når det er gjort, kan du være sikker på at du er i trygge hender. Årvoll Tannhelse har lang erfaring med pasienter med tannlegeskrekk, og vi er svært opptatt av at du skal føle deg trygg under behandlingen.

Om Årvoll Tannhelse

Årvoll Tannhelse ble startet opp allerede i 1968, og har siden den gang hatt et stort fokus på gi våre pasienter så trygg og profesjonell behandling som mulig. 

Våre tannleger har lang og allsidig erfaring med alle typer tannbehandling. Som nevnt tilbyr vi tannlegevakt i helg, men vi kan også gi deg en time lengre frem i tid. Her er noen av de andre tjenestene vi tilbyr: 

  • Årlig rutinesjekk
  • Kroner og broer
  • Tannimplantat
  • Rotfylling
  • Porselensfasader
  • Tannbleking
  • Usynlig tannregulering

Kontakt oss – få time raskt

​Enten du trenger hjelp av en tannlegevakt i helgen eller vil ha en time lenger frem i tid, så kontakt oss i dag. Du kan også ringe oss dersom du er usikker på om du må ha en time på dagen eller om du kan vente noen dager.

Vi holder til på Årvoll Senter, bare 20 minutter fra Oslo sentrum og rett ved Grefsen. Det er gratis parkering utenfor senteret og buss 31, 32 og 33 stopper rett i nærheten. 

Hos oss får du hjelp av hyggelige og erfarne tannleger som gjør sitt ytterste for å gi deg en trygg og god behandling. 

Kontakt oss i dag for å få en akutt time eller en time lenger frem i tid. Vi hjelper deg gjerne!

Bestill tannlegetime på e-post, telefon eller på nett

​Er det på tide med din årlige sjekk hos tannlegen? Da bør du bestille time hos oss. Vi arbeider for at du skal ha et behagelig besøk hos tannlegen og bli fornøyd med resultatet – uansett hva som er årsaken til at du kommer til oss.

Kontakt oss på post@aarvolltannhelse.no, ring oss på 22 65 33 88, eller bestill time på nett.